Tietoja kaksivaiheisesta tarkistuksesta

Kaksivaiheinen tarkistus ei välttämättä ole käytettävissä alueellasi. Tarkempia tietoja löytyy My Kasperskyn ohjeista.

Kaksivaiheinen tarkistus estää luvattomia käyttäjiä kirjautumasta My Kaspersky -tilillesi, vaikka he tietäisivätkin salasanasi. Saat yksilöllisen suojakoodin jollakin seuraavista tavoista, jotta voit vahvistaa henkilöllisyytesi:

Voit ottaa kaksivaiheisen varmistuksen käyttöön My Kasperskyssa. Jos vaihdat puhelinnumerosi, voit päivittää numeron My Kasperskyssa. Jos olet jo kirjautunut tilillesi jollakin laitteella, mikään ei muutu sinun kohdallasi. Tarkemmat ohjeet löytyvät My Kasperskyn ohjeista.

Turvakoodi on voimassa lyhyen ajan. Jos se vanhenee, pyydä uusi turvakoodi.

Jos et ole vastaanottanut turvakoodia sisältävää tekstiviestiä